Lycklig?

Är jag det?
För någon vecka sen hade jag en dipp, det gick ner ner.
Varför?
Vet faktiskt inte, det var lite grejs som hände när vi var på semester men var det verkligen det som var allt? Känns inte som att det borde få mig att vandra neråt igen. När jag kom hem träffade jag iaf min psykolog och det var nog ett av de bästa samtalen i mitt liv. Skumt, för det var väl inte helt märkvärdigt, men jag började i alla fall tänka. Skulle haft en ny tid hos henne denna vecka, men jag flyttade fram den en månad eftersom jag behöver fundera och tänka. Mår riktigt bra nu och vill utvärdera det en stund. Sen gissar jag att jag inte kommer få gå dit så många gånger till eftersom det är via jobbet och jag nu jobbar heltid. :( Även om jag jobbar heltid skulle jag helt klart må bra av att gå där ett tag till, men vi får väl se...
Annars har det mest varit slappt. Har mest försökt tänka på att jag mår bra och inte fokusera något alls direkt på vikten. Bra eller dålig?
Vet inte faktiskt, känner bara att det blir "för mycket" med allt!
Denna helg och hela förra veckan var dock en svullarvecka, vill inte ens närma mig vågen. Igår åt vi muuuuuuuffins, många blev det kvar och vem åt upp dem... Jo, jag såklart. :S Men nu är de iaf slut! :)
Har iaf provat mina nya bowlingklot idag och shit vad kul de var!!! Bowlingproffs - jag?!? :P Träning ska det iaf bli i veckan! Ska bli görsköj!
Pussar

RSS 2.0