Core

Ett Corepass blev der idag. Annars är det mest sonen som tränat eftersom han varit på sitt första babysim! 😃

Vägning

Idag hoppade jag upp på vågen efter gårdagens orgie med dubbelnougat, mörk choklad, popcorn, blåbärspaj, vaniljsås och Coca Cola. Plötsligt hade jag tillslut gått ner det sista av gravidkilona! -0.1 kg sedan innan graviditeten! 🙌

Promenad & cirkelgym

Idag blev det 45 min promenad på bandet följt av cirkelträning i drygt 30 min. Fick sällskap av en kompis då de var superskoj! 💪

Kom hem & åt lite mat. Gjorde fläskytterfile i krossade tomater med chili & kryddor igår i ugnen. Till det basmatiris & blomkålsris. Var verkligen supersmarrigt! Och gick lätt att göra! 👍

Nu vila med sonen en stund! 💕

Move that ass

Idag blev de afrodans. Träffade min syster dom oxå tränade. Kul!

Mindre kul var att sonen var dålig inatt så sömnen blev inge vidare. Men mest tyckte jag synd om honom som blev så ledsen. 😢

Latdag

Idag har de inte blivit mkt gjort. Myst med sonen och tittat ut genom fönstret och sett all nyfallen snö. Brrrrr!

Ingen träning bara lite godsaker.... 😝

Minusgrader - brrrrr

Snacka om att man vant sig med plusgrader, nu när det "helt plötsligt" blev minusgrader då här mitt i vintern. Tog en timmes barnvagnspromenad med sonen. Han såg ut att ha de jättemysigt sovandes i vagnen. Själv blev jag iskall om kinderna.


Ungefär så här röd var jag när jag kom in. Eller ja jag kände mig iaf så. 😝

Nu ska jag åka till affären och trängas med alla som slutat jobbet. Hurra för det - eller inte.... 😏

Afrodans

Supernöjd är jag som lyckades hålla ett bra tempo på kvällens Afrodans. 👍 Var oite orolig innan att jag skulle falla ihop som en blöt fläck. Men jag var taktisk och ställde mig längst fram så jag inte skulle kunna falla ihop eller slöa! Smart drag enligt mig själv! 😝

Det gick riktigt bra och var superkul! Och var en riktig energikick! 💃

Nu duschen! Over and out!


Vinaren är jag!

När jag kom hem låg ett paket och väntade på mig. Kunde inte alls förstå vad det var. När jag öppnade fann jag detta.


Var ju med i några tävlingar för några veckor sen. Hade helt förträngt det. 😝 Kul med en vinst iaf och raw-food baren var smaskig. Tog den som ett snacks nyss. Var dadlar, cashewnötter, russin och kakao ihop mojsat. 👍

Förmiddagen i bilder



Sonen somnade själv på soffan! 🙌



Jag kröp ihop under en filt. Vad hände.... Ja de gick inte många minuter innan hsn vaknade... 😝



Då slog vi till med lunch. Blev blomkålsmos, egengjord klyftpotatis, sås, avokado & tomater. Mycket mumsigt! 😊

Nu ska vi ta en barnvagnspromenad för d ska visst bli kallt i morgon så det gäller att passa på.

Core

Dagens träning blev ett Corepass som skulle vara 30 min men drogs ut till nästan 40 min. :-)

Kan väl lugnt säga att träning av bål & svål, jaja rygg & mage då, verkligen behövs nu efter graviditeten. :-) Var väldigt kämpigt stundtals att försöka hänga på. Men mot bakgrund av att jag trodde alla magmuskler dött ut & försvunnit insåg jag att några iaf fanns kvar! Jippi!

Sen gick jag såklart till & från gymet men det är ju så nära. Kan vara en av de största fördelarna jag vet just nu med läget på vårt hus! ♡


Äta nyttigt vs dieta

Ska försöka äta lite nyttigare iaf under veckorna och ta godsakerna på helgen. Träna har jag ju även tänkt komma igång med.

Om jag inte äter godis och äter nyttigt och tränar så kommer jag att gå ner i vikt, vilket är behövligt jag och trevligt. Men man ska ej dieta/banta när man ammar eftersom gifter frigörs och bebisen får i sig dem. Står lite olika om vad som är ok att gå ner i veckan men 0.5-1.0 kg har jag läst. Det verkar ju vara samna som i en hälsosam nedgång vid ex. "bantning".

Så min fundering blir: hur gör jag? Känns skumt om jag inte skulle kunna äta nyttigt, skippa godis och träna för att jag kommer gå ner i vikt. :S

Att äta hälsosamt och träna borde väl vara det rätta även om "bieffekten" blir att jag går ner i vikt - eller?

Hmm mkt funderingar blir det. :-)
u

Träning & mat

Pappa kom förbi en sväng och ville ha lite hjälp med att kolla om ett elavlat som vi sagt upp blev uposagt. Låter som en lätt sak men när msn har med ett oseriöst bolag att göra är det allt utom lätt. Fast vi sagt upp avtalet i tid så skyndade de sig att försöka binda upp pappa på ett nytt avtal på nästan TVÅ år. Jäkla skitbolag!!! Så de meddelade att medlemskapet hade upphört och att ett avtal på nästan två år fanns .... Fick ringa upp elbolaget de bundit upp honom till och meddela att hsn tackade nej till "erbjudandet". De kollade upp det och bekräftade att de var borttaget. Hoppas krånglet räcker nu.

Allt drog ut på tiden då handling och matlagning blev framskjutet. Snodde ihop lite amerikanska pannkakor med banan när jag kom hem. Testade att göra drm med havredryck och de funka superbra! :-) Sen slängde jag in kycklingfile i ugnen och gjorde blomkålsmos. Detta provades efter kvällens träningspasd som jag lurade ned sambon på. Vi tog oss hela vägen ner i källaren där jag körde crosstrainer i 30 min och lite mage sen medan han körde styrka. Sonen låg glatt och gymade själv på en matta... ;-)

Vägning

Efter graviditeten har jag inte blivit av med ca 2-3 gravidkilon. Tror de beror på min "godisdiet". ;-)

Vill gärna gå ner dem och några till men ska ej dieta nu när jag ammar. Men min plan är att minska onyttigheterna och träna lite så får vi se vad som händer. Första veckan (dock mkt onyttigheter) slutade igår men då glömde jag väga mig Tog de nu ist och vågen visade -1 kg.

Frukost igen ist för att fixa lunch



Blidde en tallrik havregrynsgröt med lågkalori äppelmos.


Tröttmössa



Zzzzzzova är vad jag vill göra. Har precis gett upp och klättrat ur sängen efter en natts kass "sömn". Sonen sover som en kratta och snurrar runt och sparkar på mig så jag inte får sova. Försökte tappert söva om honom i 40 min men gav upp. Han borde ju vara urtrött han med eftersom det inte är första natten.... ;-)

Träningen

Glömde ju skriva vad dagens träning blev.... 13 min på gångbandet i uppvärmning och 50 min styrka. Mkt ben och lite triceps & biceps. Sen en maskin för lilla magen oxå. :-)

Ska försöka skaffa en träningsdagbok att ha med när jag tränar så jag kan skriva upp vikter och ökningar så jag ser lite resultat. Dock så har jag en överansträngning i vänstra handleden så jag tar de lite försiktigt med den. :-)

Klanten tränar



Idag var det dags för att ta sig till gymet. Kändes helt rätt tills jag väl var där och låser skåpet. Precis när jag trycker ihop hänglåset inser jag att nyckeln till skåpet inte alls ligger på pallen framför mig som jag trott utan att den är i det LÅSTA skåpet. Suck!

Ringer sambon som letar fram de nycklar som kanske kan passa låset. Ringer pappa som erbjuder rondellsågen för att öppna skåpet. Känns inte alls kul med tanke på att skåpen är specialbeställda med motiv på framsidan. Ett motiv som sträcker sig över 6 skåp tror jag det är. Chansen att slinta och paja dem känns inte såååå kul :-(

Pratade med den väldigt förstående personalen som sa att i de kunde ta bort ett skåp om det blev förstört. Kul att vara den som pajar inredningen lixom.... Men urgullig var hon iaf. :-) Hin ringde även ich letade en bultsax till "en stackars krake som låst in nyckeln".

Jag kör ett pass och sen kommer pappa med verktygen och nycklarna. Tror ni någon nyckel passade.... ? Självklart inte. Men har du ingen extranyckel kanske du undrar och jooo det har jag men den hänger på samma knippa som den andra nyckeln dvs i det låsta skåpet. Men jag hoppades ändå på tre nycklar för det kom ju mer och mer folk.... Jaja vi testar som tur är handsågen inban rondellen och äntligen lite tur. Hänglåset gick att såga upp. HURRA för mig som köper skitbilliga hänglås av tydligen usel kvalité! :-)

Myyyslördag

Har ännu inte gått upp... :-) Sonen som snart är ett halvår sover inte jättebra på nätterna. Vaknar ofta varje eller varannan timme. Min kära sambo brukar därför när han är ledig gå upp med sonen så jag får sova lite till. ♡ Så skedde även idag när sonen vaknade strax efter åtta. När plutten blev hungrig kom de hit igen. Sonen åt och sen somnade de båda om. Sonen ligger nu på mitt bröst och sussar medan jag surfar runt och bloggar. :-) En riktig myslördag vill säga!

Nu är 2014 här och jag med

Japp som sagt nu är jag här och har skaffat mig en app till mobilen. Känns liiiite lättare så. :-)

Har tjuvstartat med att vara på gymet tre gånger. Har sån tur att de byggt ett helt nytt superbra gym några minuters promenad hemifrån. www.lindegym.seIgår var jag och fick lite instruktioner tillsammans med tre andra träningssugna. Det finns verkligen sjukt många träningsmöjligheter där. Olika gruppass, fria vikter, vanliga träningsmaskiner, ett cirkelgym, 9 löpband, ett gäng cyklar & crosstrainers samt en gräsplätt med massa roligheter som de där tunga "repen" man sett på Biggest looser, pilatesbollar, släggor att slå på traktordäck, kettleballs mm.

Ska bli spännande att träna. ;)

Tillbaka...!?

Jaha sisådär enevighet senare har jag hittat hit och tillslut kom jag ihåg mitt lösenord. :)
Sen sist har jag hunnit flytta och fått barn. Så nu behöver både de vanliga kilona och ca 2 kvarvarande gravidkilon bort. :)

RSS 2.0