Afrodans kan de vara något?

Idag testade jag och min kära kollega tillika vän Annie att köra köra Afrodans och det var ju oxå kuuuul! :D Var en skön och svängig känsla. Skönt att inte behöva dansa så "fint" heller! :P Kändes dock i fossingarna eftersom jag inte dansat barfota på över en månad (gjorde det tidigare på Raggan). Sen var det lite annat stuk än raggan så jag kände att det gjorde lite ont under stortårna och när jag kikade på dem när jag kom hem så var de helt röda!?! Ser inga direkta blåsor, men det ser ut exakt som en blodblåsa utan blåsan om man ska försöka förklara det. :( Hrm!

Så jag får se om det blir någon träning i morgon eller om fossingarna ska få vila. Sen blir det träningspaus tills söndag eller måndag. Får se lite vad jag har lust till! :)

Nu ska jag mysa liet i soffan sen blir det en tidig kväll! :D

Let´s Zumba

Idag har jag testat mitt första Zumba-pass tillsammans med två arbetskamrater. Sammanfattning: Det var så KUL!!! :D Kommer definitivt gå tillbaka, var nog ett av de roligaste passen jag kört i mitt liv. Sann träningsglädje när det är som bäst!! Svettigt var det oxå... :P

Annars har jag inte gjort mycket förutom att jobba. Nu sitter jag med kissen i knät och slösurfar lite. Ska strax gå och läsa på lite papper inför en jobbgrej jag ska på imorgon. :) Ska bli spännande. :o

Nu - en kopp TE! :D



Träningskort

Har bestämt mig för att skippa dansen denna termin eftersom jag kommer att missa så många gånger. Istället har jag bestämt mig för att träna lite på gymet och lite gruppträning. Har varit i valet och kvalet mellan Friskis och N´Joy. Det är lite för och nackdelar med båda.. :) Tillslut så föll valet på det lite dyrare N´Joy. :P 

Var och provtränade i fredags. Skulle köra bodypump, men det var inställt. Så istället blev det Piloxing (en blandning mellan pilates och skuggboxning). Var ett helt okey pass. Tror det är ett pass som växer ju fler gånger man går på det. Det var helt nytt så jag tror man kan ta ut rörelserna mer när man kört några gånger. :)
Idag slog jag till och köpte mig ett kort på N´Joy och körde ett body balance-pass. Var en blandning mellan yoga och thai chi med en meditationsavslutning. Var helt okey. Är inte riktigt min stil, det är lite för slow. Men å andra sidan kan det vara skönt att varva med ett sånt pass ibland. Sen kändes det riktigt skönt att få sträcka ut kroppen, skulle VERKLIGEN behöva bli lite smidigare och vigare i kroppen. Så det blir nog att provköra lite fler bodybalance-pass i framtiden. 

I morgon blir det att testa Zumba, ska bli spännande. Har velat testa det jättelänge. :) 

Ja, sen kör jag innebandy och bowling som vanligt då... :) Hade match i helgen som var, var såååå kul! Blir så laddad, vill helst bowla varje dag (men det har jag sjutton inte rååååd me :-P)


Och JA, det är verkligen på tiden att jag sätter igång med träningen. Kilona bara sugs fast på kroppen... :( Hrm
Sen så är det lite lättare att äta bättre när man tränar, känns lite viktigare då på något sätt. Lite skumt egentligen, för man borde ju verkligen sköta sig när man inte tränar - för då är det ju superviktigt så man inte sätter i sig hur många kalorier som helst.... ;)


Puss


RSS 2.0