Gotteträsket

Japp, i det träsket bor jag. :( Äter godis, glass och onyttigheter varje dag... Buu för mig!


Idag har jag iaf roat mig med att gå på bio med Ilina! :love: Var jättekul! Vi såg Rock of Ages. Hade minusförväntningar men... jag tyckte den var bra! Älskar ju musikaler så det var en film för mig. :P

När jag satt i biostolen fick jag plötsligt ett sug efter att ge mig ut och springa. Helskumt, men det var väl för att jag inte kunde springa just då... ;) När jag väl kom hem var suget inte lika starkt - konstigt va!? *asg* Men då begav jagg mig ut iaf! De ni!! Så jag kämpade mig ut och gick först i 10 min. Sen joggade jag nästan 33 min. Blev 4,15 km. Så jag är supernöjd, var den näst längsta sträckan i år! Det enda dryga var att min mp3 var på jobbet, försökte få på radio på mobilen - gick inge vidare att streeema. Så jag tänkte att youtube kan vara min vän. Men det gick ju sådär, kunde ju inte direkt söka nya låtar... hrm Så nu skulle jag behöva köpa spotify då det inte ingår i mitt telefonabonnemang. Skulle ju vara ganska gött att kunna fixa en peppande spellista innan man ger sig ut! Sen är det dock ett minus att jag har ju asdåliga batterier i mobilen, så jag skulle behöva ladda den innan jag ger mig ut. Men det går ju att lösa/göra! :) 

Nu har eftersvettningarna lagt sig så jag ska ta en dusch, sen blir de sängen! :)



Halvmilen

Igår släpade jag mig iväg till gymmet på första gången på lääänge. :/ Var iaf över en månad sedan sist och jag har inte gjort många krafttag under den tiden - typ inga förutom några promenader... Men igår var jag iaf där! :) Så jag gick på löpbandet i 10 min och tänkte sedan kolla om jag orkade springa något alls. Efter två min var jag redan trött. haha Men jag hade bestämt mig för att orka iaf 15 min, så jag skulle vara igång igen. :) Sagt och gjort. När femton minuter gått så tänkte jag att tjugo orkar jag väl!? Så efter tjugo minuter och 2.5 km fick jag en "gyllene idé", tänk om jag skulle orka 5 km. Det vore ju BRA!! Så jag kämpade, led, trodde jag skulle smälla av och jag joggade EN HALV MIL!!! Wohooo! 

Efter min bragd - ja det var en bragd. Andra gången i mitt liv jag joggar så långt, så hade jag ont i höften. Kändes som en sträckning som kom direkt. :( Men idag när jag vaknade var det mycket bättre, så det går nog att träna mer inom den närmaste tiden! :) 

Hur som helst att jogga en halvmil för mig tar väl som en mil för de duktiga - gick på drygt 39 min. Tror klockan var 39.20 när jag var klar.. Men jag joggade HELA tiden (ca 7.5 - 8.0 på speed), så för mig är det bra och jag är nöjd! :) 

Tänk er själva, det är ju uberlänge att jogga i nästan 40 min... :P

Ja, nog tjatat... ;) Nu ska jag gå och jobba!

Puss

RSS 2.0