Hemma igen!

Nu är jag hemma efter en veckas härlig semster! :) Har varit med mamsen, papsen, min bror och Erik på Fuerteventura! Var såååå skönt att bara få slappa och ta det lugnt en hel vecka! Har sovit 11 timmar om natten, en liten eftermiddagsvila vissa kvällar oxå. Slappat vid poolen och bara myyyyst! :D

Vi kom hem inatt så jag skippade jobbet idag. Har istället haft sovmorgon (igen), varit på stan och kikat lite och så har jag fixat lite presenter till mina kattvakter. Tänkte överlämna dem i morgon! :) Nu är det snart dax att sussa inför jobbet i morgon... :P

Hoppas ni haft en fin vecka!! Kramar

Ny dag som tur är ;)

Vilken tur att det "alltid" (förhoppningsvis) blir en ny dag! :) Idag var jag extra glad för det. Gårdagen var verkligen hemsk. Inte nog med allt frosseri, blev verkligen jätte deppig. Tårarna bara rann i säkert över en timme. Varför? Ja, jag vet egentligen inte riktigt säkert. Ur balans är jag minst sagt, men det kändes ändå lite knepigt att bli så ledsen. Ingen lust hade jag att prata med någon heller, inte ens Erik. :( 

Men som tur är så blev det ju en ny dag. Kändes inte direkt som jag var på topp idag efter gårdagen, men bra så mycket bättre kändes det iaf. Sen har jag världens gulligaste vän som även är min arbetskamrat! :love: Känns så skönt att alltid ha någon att prata med om jag skulle vilja när jag är på jobbet (eller hemma). Var dock inte så sugen på att prata, men hon såg såklart att jag inte var på topp. Så när jag kom tillbaka efter mitt möte som jag hade så stod det en bukett tulpaner på min plats! :D Blev så himla glad!!! 

Idag har jag iaf fått lite vettiga saker gjort efter jobbet och det kändes SKÖNT! Har varit på Coop och fyndat en mellanstor resväska på hjul för ofattbara 174:50 kr. Det var halvapriset - tyckte det var billigt i vanliga fall, men detta var ju grymt! :D Blev en ny brandvarnare, lite mat och annat också (hade ju "råd" med lite extra när väskan var så billig...). Sen begav jag mig till Biltema och köpte avgasrörsupphängare... :o Fick rådet att byta förra året vid besiktningen av bilen och har ännu inte gjort det så det kanske kan vara idé att fixa det innan bilen besiktas igen... Känns som att man inte vill ha onda ögat av besiktningsmännen redan innan de börjat titta på bilen! ;) Sen åkte jag hem och fixade mat och tvättade! Nu ska jag bara hämta det sista i tvättstugan och bädda klart sängen (är väl aaaalltid lika kul att bädda när man bara vill sova... *hrm*).

I morgon ska jag till Karlstad med jobbet och ha en information på ENGELSKA... Det ni! Ska bli intressant att se hur det går. Det är ju inte direkt ofta jag pratar engelska inte när jag inte är utomlands. :) 

Mot tvätten! :) 

Bluuuäää

Var ska man få gnälla om inte här!? :P 

Just nu sitter jag och funderar om jag kanske borde söka hjälp, det kan inte vara normalt att göra som jag just gjort... Mår som jag skrev tidigare inte särskilt bra och vad gör jag då...? Jo, jag ÄTER massa onyttigheter... 

Idag har jag ätit följande (vad jag minns.... *hrm*):
Frukost: vaniljyoghurt med flingor, en grov smörgås med bregott, en bit kladdkaka med fudge (bara för den stod där och läckrade sig i kylen).
Förmiddagsfika: mer kladdkaka - minns ärligt talat inte om det blev en eller två bitar...
Lunch kycklingfile med bacon och mozarella, grovt ris, vitlöks creme fraiche (rester, var inte ens särskilt gott idag)
Eftermiddagsfika: 2 bitar kladdkaka, 1/2 dumlekaka
Middag: tro inte det var mat jag åt när jag kom hem - näää då. Tre lussebullar och två pepparkakor blev det.
Kvällsmat: lite fläskfilegryta som fanns kvar.
MER: Lightläsk och drygt ett halvt paket vienetta.

Sammanfattning - hetsätning! ;(

Vet inte om jag ska skratta eller gråta, det kan väl inte vara normalt...! Jäklar, jaha.... Kom på mer saker jag ätit.... :( Tre bitar (från en stor chokladkaka) med Marabou-choklad med nötter och frukt, 3 bitar mörk choklad. 

Jag kräks nästan, önskar nästan att jag var en sådan som kräktes så jag slapp ha allt detta i min mage. Vill inte ens tänka på hur många kalorier dagen slutade på. Vill bara gråta och gå och lägga mig. Just nu vill jag inte någonsin ta tag i vikten, aldrig mer träna, bara ligga och tycka synd om mig själv. Mår ärligt talat SKIT! Hade en liten förhoppning om att det skulle kännas bättre att skriva av sig lite, men tyvärr... Hoppas ni haft en bättre dag! 

Jaha, over and out!

Yrväder

Ja, det börjar bli lite yrväder ute. Det är kallt och det blåser, men än så länge har jag inte sett till någon snö. Men det kommer väl snart kan ja tro. Något annat som är betydligt mer yrt är jag. :/ Har trappat ner på min meduzin och slutade helt i fredags. Redan efter några timmar så blev jag att känna mig konstig. Känns som jag har lågt blodtryck, känner mig yr och konstig. :( Känns lite som att vara i en egen liten bubbla där det blåser runt i huvudet. Inte alls en bra känsla! 

Är lite bättre till och från, men inte några längre stunder. Kände av det när jag halverade dosen, men då tog det 4-5 dagar innan jag kände något och sen gick det över på ungefär lika många dagar till. Nu kände jag som sagt av det efter några timmar (från då jag brukar äta min tablett). Det går då rakt inte över heller, även om det inte gått så lång tid än. Känner mig dock jääääätte trött, hängig, illamående och YR. Känns inte alls kul att behöva jobba denna vecka, vill bara dra något gammalt över mig och bli pigg och alert igen. Känns inte alls bra eftersom jag känt mig pigg och sen tycker jag ju att mitt jobb är toppenkul. Men idag var det som att jag befann mig i en annan värld, ville helst somna sittande och hade svårt att fokusera mig. Hoppas det blir bättre till i morgon! :) 

Har iaf bestämt mig för att hälsan går först, så jag skippar all träning och har inget fokus på mat eller något denna vecka. Träningen känns inte ens möjlig, kan ju knappt gå rakt!! :o Så att vingla omkring på dansen eller innebandyplanen känns som upplagt för en olycka... Hrm! Maten - ja jag orkar helt enkelt inte ens bry mig. Sitter just nu och är hungrig och illamående, så jag har inte direkt någon lust att äta något alls. Åt lite kött nyss, men det hjälpte föga. Orka laga mat....? Nä, inte direkt. Kanske var liiite för fullt upp i helgen trots allt... Även om det var en rolig helg så var det något på G hela tiden - har ju förträngt att jag inte orkar det. :( Får försöka ta det liiite lugnt i helgen som kommer, men det är minsann saker inplanerade då oxå. Pust! 

Well well - annars då! Så har det inte hänt mycke inte. Ska lägga mig i soffan med kissen och kolla på Bigest looser - skönt att se någon annan som är duktig... ;)



Myshelg

Ja, då var helgen nästa över. Sitter och halvsover i soffan och längtar till sängen... ;) I helgen har min kusin varit på besök. Var superlänge sedan vi träffades, så det var jättekul! I fredags när hon kom satt vi mest och snackade, åt mat och drack lite vitt vin. :D Erik var oxå här, men han hängde lite i soffan efter maten, medans vi hade "tjejsnack" i köket... :P 

Igår var vi ute på Marieberg och shoppade. Kan ärligt talat inte minnas när jag var på shoppingtur i så många timmar senast... Var ute och gled omkring i affärer i över 5 timmar. Kul var det oxå, jag brukar annars tröttna efter en stund! På kvällen satt vi och hängde trötta och nöjd i soffan. :D

Efter att kusinen åkt hem idag så var jag på stan en sväng och kikade, hade tänkt prova en jacka men de öppnade inet den affären förrän kl. 12 och jag orkade inte vänta en timme på det. Så jag gick hem och började baka istället. Har bakat saffransbullar för första gången på kanske 7 år och det gick superbra. De blev stora fluffiga och saftiga! Wooohoo!!! :D Slängde även ihop en kladdkaka med fudge på. Sen kom familjen hit och fikade! :love: Så det blev en väldigt mysig andra advent!!! 

Nu är jag dock hur trött som helst och skulle vilja sussa bums... Hoppas ni oxå haft en toppenhelg! Kramar

RSS 2.0